"Nieuws"

Mail je nieuws naar de Webmaster - Homepage - Partij van de Week


Webwinkelen en je club
 steunen,
klink op de link hierboven

 

 

Volledig Externe Programma seizoen 2020 / 2021:
1e - 2e - 3e
programma / uitslagen: 

I.v.m. de coronamaatregelen is er dit seizoen geen deelname aan bondscompetities.
Het protocol veilig schaken van Schaakgroep Koedijk.


 PRIVACY STATEMENT SCHAAKGROEP KOEDIJK


12 januari 2021
- Misschien wat laat, maar iedereen de beste wensen voor dit nieuwe jaar! Waar ik ook een week te laat mee ben, is met het feliciteren van Jan Hettema vanwege zijn verjaardag. Om privacyredenen kan hier niet genoemd worden welke respectabele leeftijd hij heeft bereikt, maar als je het door vier deelt heb je nog steeds een mooi rond getal. Jan, alsnog van harte!

- Er zijn dit jaar inmiddels al twee Koedijk-online-avonden geweest. Op 4 januari was Jan Meringa weer eens de sterkste, gevolgd door Danny en Jan van Dam. En de enige reden dat Paul niet stijf onderaan eindigde was dat voor Gast-Guido de "avondklok" die avond net op tijd inging. Clubavond 4 januari.
- Bij het snelschaken was het een zeer select gezelschap. Hier was Danny de sterkste, knap gevolgd door Gert en Jan Meringa. Bij dit evenement wist Paul toch ook nog bij de eerste vier te eindigen. Blitz 4 januari.

- Gisteravond begonnen acht spelers aan het toernooi. Gast-Ronald was er, na behoorlijke gezondheidsproblemen, gelukkig ook weer bij, maar nam na de tweede ronde weer rust. Gert bewees zijn plek in de aanstormende jeugd en werd eerste, gevolgd door André en Paul. Clubavond 11 januari.
- Bij het blitzgedeelte kwam Gast-Rob ook nog even langs, maar helaas te kort om een rol van betekenis te spelen. Jan Meringa won, op korte afstand gevolgd door Danny, die op zijn beurt weer op grote afstand gevolgd werd door Paul. Blitz 11 januari.

Komende maandag 18 januari mogen de scholen nog niet open, maar we kunnen wel weer gewoon online schaken. Doe mee! Als je nog niet eerder meegedaan hebt, moet je je wel even aanmelden voor het Koedijk team. Bij problemen met inloggen, neem contact op met Danny."Nieuws" 2020
"Nieuws" 2019
"Nieuws" 2018
"Nieuws" 2017
"Nieuws" 2016
"Nieuws" 2015
"Nieuws" 2014
"Nieuws" 2013
"Nieuws" 2012
"Nieuws" 2011
"Nieuws" 2010
"Nieuws" 2009
"Nieuws" 2008