Schaakgroep Koedijk

Iedere dinsdagavond vanaf 20.00 uur schaken in de Daalder

 

Meld je aan
tel:  072 -56 21 643 of 06 – 2318 4946   
of kom eens kijken op dinsdagavond

Introductie van onze schaakclub

Onze schaakclub, opgericht in 1982, is een vereniging met 30 ŕ 40 schakers. Schaakgroep Koedijk speelt in de periode van de laatste week in augustus tot half juni iedere dinsdagavond vanaf 20:00 uur in De Daalder, Wijkcentrum Daalmeer, Johanna Naberstraat 77b, 1827LB Alkmaar . Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van wat versnaperingen en een drankje de sterke verhalen omtrent de gespeelde partijen uit te wisselen aan de knusse bar van ons clubhuis.

De schaakclub speelt een interne competitie onderverdeeld in twee periodes, een winter – en zomercompetitie, en daarnaast hebben we een bekercompetitie waarin gestreden wordt om de zogeheten “Renotherm Cup”. Voorts wordt er door onze club met een aantal teams aan de externe competitie van de Noord-Hollandse Schaakbond deelgenomen.
Een viertal spelers doet daarnaast nog mee aan de bekercompetitie die de Noord- Hollandse Schaakbond organiseert.
 
Eenmaal per jaar, doorgaans in maart, organiseren wij in samenwerking met de NHSB een rapidschaaktoernooi voor teams van vier personen met na afloop een verloting. Traditiegetrouw is dit een zeer gewild en drukbezocht toernooi.
Al met al hoeft u zich dus niet te vervelen en als u een echte schaakliefhebber bent, nodigen wij u bij deze van harte uit om eens een dinsdagavond bij ons langs te komen en wie weet, bent u meteen verk(n)ocht.